Diensten

Timmerwerken Maatwerk/specials
Werden zolders en vlieringen vroeger uitsluitend gebruikt als opslagruimten, tegenwoordig krijgen zij vaak een nuttiger bestemming. Als hobbykamer bijvoorbeeld, of als extra slaapkamer. Ook hier zetten wij onze vakkennis graag voor in. Een royaal dakraam voor licht en frisse lucht, een tussenwand met (maatwerk) toegangsdeur en kastruimte in de loze ruimtes van het schuine dak. Elro biedt ook originele oplossingen voor uw ruimteproblemen. Wij beschikken over een eigen werkplaats met machinale houtbewerking en kunnen kozijnen, deuren, ramen, hang- en legkasten op maat maken. Van loze hoeken en nissen maken we nuttige extra bergruimte. Hebt u een kamer over? Wij maken er een schitterende inloopkast van!

Betonwerken
Storten van vloeren, trapportieken, afwerkvloeren van zand/cement.

Metselwerken
Metselen van muren, openhaarden, buiten barbeque's e.d.

Stukadoorswerken
Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten en vormen van plafond en wandafwerkingen. Tot de mogelijkheden behoort ook het gebruik van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld lijsten of ornamenten, waarmee een eenvoudige kamer al snel kan worden omgetoverd tot een prachtig eindresultaat.

Tegelwerken
Betegelen en voegen van muren en vloeren in alle mogelijke vormen.

Badkamer/Toilet/Keuken verbouw
Een nieuwe badkamer die voldoet aan de eisen van deze tijd? Een keuken die u meer comfort en werkruimte biedt? Een badkamer verbouwen of een nieuwe keuken installeren, het gaat altijd gepaard met bijkomende karweitjes. Schilderwerk moet bijgewerkt worden, tegels opnieuw gezet. En een wandcontactdoos kan misschien beter elders in de muur komen. Door de onze veelzijdigheid kunnen wij ook deze bij komende werkzaamheden uitvoeren. Dat werkt sneller, voordeliger, en het bespaart u bovendien de last van het maken van meerdere afspraken

Begeleiding/Advies
Begeleiding van doe-het-zelf bouwprojecten
Begeleiding keuze bouwmaterialen, o.a. steen, tegels, sanitair, hout, enz. 
Verzorgen van bouwconstructie berekeningen
Verzorgen van ontwerp en bouwtekeningen en aanvraag voor bouwvergunning